Çikolatadan hesap makinesi

Ülker yine yapacağını yapmış ve Chocolator (ingilizce hesap makinesi anlamına gelen calculator'dan türetmişler) adı altında bir hesap makinesi yaparak kampanya dahilinde satışa sunmuşlar. Kampanyanın başka çeşitleri de varmış kampanyanın ama ben fındıklı, sütlü ve bitter tablet çikolata alınca kazandım. Ürünü diğer hesap makinelerinden ayıran yönü ise çikolata severler için gerçekten bomba haber!

Aleti alalı neredeyse bir ay oldu ama hala çikolata kokuyor! Evet, bildiğiniz çikolata. Önce çikolatalarla aynı pakette olduğundan kokusu sinmiştir zannetmiştim ama yok öyle değil işte. Çikolata kokulu hesap makinesi yapan zihniyeti ayakta alkışlamam da ne yaparım :) İlk gördüğümde zaten geriden bakınca vaaay hesap makinesi şeklinde çikolata yapmışlar hemen yiyeyim diye düşünmüştüm :)) ters köşe olduğumu itiraf etmeliyim. Elinize alana kadar anlamıyorsunuz. Güneş enerjisiyle şarj olup çalışıyor. Hala satışta mı bilmiyorum, ama denk gelirseniz şiddetle tavsiye ederim. Sırf kokusu için bile..

3 yorum:

  1. güzel bi yazı olmuş bende bloğuma bu konuda yazı yazcaktım bi araştrıyım derken yazın çıktı karşıma sen herşeyi anlatmışsın zaten gerek kalmadı bnm yazıma falan :) teşkkrler

    YanıtlaSil
  2. bende bu konuyla ilgili bişiler yazmayı düşünüyodum bloğuma araştırıyoken senin yazınla karşılaştım ,benmde bişiler yazmama gerek kalmadığını düşündüm herşeyini anlatmışsın zaten teşkkürler okurken zevk aldm:)

    YanıtlaSil
  3. Ben teşekkür ederim yorumun için :) ama çok güzel kokmuyor mu :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎