Aylık yazılar #mayıs

Mayıs'ın sonlarına geldik zannediyorum sürekli. Mayıs yazısı gecikti diye resmen paçalarım tutuştu! Blogu bi lokma ihmal ediyorum, farkındayım ama sebep ve sonuçlarını birazdan sıralayacağız zaten. Mayıs ayı bahar ayıdır, içimize işleyen sıcağı bi türlü hissedemeyince insanın içinden bişey yapmak da gelmiyor. Candan Erçetin'in de dediği gibi, işte ben böyle bir hal içindeyim :) Bakalım neler çıkacak mayısa dair. Başlayalım..

  • Mevsimler iyice birbirine girdi. 24 yaşındayım, daha bugüne kadar bu kadar soğuk bi mayıs ayı geçirdiğimi hatırlamıyorum. Mevsimlerdeki bu dengesizlik beni bi yandan korkutuyor bi yandan da rahatsız ediyor. Korkutuyor çünkü dünyanın iyice dengesinin bozulduğunu hissediyorum. Rahatsız ediyor çünkü ben sıcak insanıyım. Soğuğa gelemiyorum hiç. Mevsimlerin bu dengesizliği ile ilgili şu geyiği ise ne zaman okusam sesli gülüyorum; "Mevsimler; sonbahar, kış, bu ne lan!, yaz" hahaha :))

  • Yarın Kral Video Müzik Ödülleri var. Bi çoğu burun kıvırır bu törene. Haklı olunan noktalar yok mu? Elbette var. Ama 17 senedir devam eden bi organizasyona pislik atmak da doğru değil bana kalırsa. Zira onca emek var. Öte yandan emeğin takdir edilmesi var. Verilen ödüller var. Hem daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu. Sbt :(
  • Nisan çok tatsız bitti benim için. Ama mayıs da bi o kadar mükemmel.. Nisanın sonunda bi rahatsızlık yaşadım, ciddiydi de.. Sonra toparladım ve mayısın 5'inden itibaren o harika günlere yenileri eklendi. Biz sevdiceğimle, elele, yağmurda ıslandık :) fi zamanından beri en çok hayalini kurduğumuz şeylerden biriydi bu. Sonunda yapabildik. Ama saf anımıza denk gelmiş, bi fotoğraf çekip anı ölümsüzleştirmemişiz, aferin bize -.- Neyse bi daakine artık :p

  • Birlikte geçen o 4 günse ömre bedeldi. 6 Mayıs 2010 - 9 Mayıs 2011 arasında, bi senede, birlikte 2 hafta geçirdik. Onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli ama, burnumun dibindeyken sevmek daha bi başka. Gözlerine bakınca hala heyecanlansam da, gözlerine bakma süremde uzama mevcut. Malum, bakamıyordum, bakmaya kıyamıyordum. Şimdi biraz daha bakabilitem oluştu, şükür! Zaten söyledim de bi de burdan söyleyeyim oku. Ömrüm, birlikte geçirdiğimiz her saniyenin bedeli ömre bedel. İyi ki varsın ve iyi ki benimsin. Bu kadar insanın arasında birbirimizi bulduğumuz için dünyanın en şanslı kızı benim. Teşekkürler :)

  • Neyse, gözler dolmaya başladı geçelim. Şu saatlerde yine boyum kadar olan saçıma veda etmekle meşgulüm. Yazı tahmin edeceğiniz üzere dünden yazıldı. Sevdicek uzun saç seviyor diye kestirmedim bi süredir. Ama ikna etmeyi başardım! :)) Şöyle hareketli çok da kısa olmayan bi şekil düşünüyorum bakalım neye karar vereceğim.
  • Manchester United şampiyon oldu! Böyle cıvıl cıvıl olamadım. Evet, United'ı da Galatasaray'a yakın bi kıvamda seviyorum, fakat Galatasaray ligde ilk 10'a yeni girebilmişken delirmek içime sinmiyor. Yine de hafta sonu bol fotoğraflı bişeyler düşünüyorum. Premier Lig'in en çok şampiyon olan takımı artık United'ım! Nice şampiyonluklara, Galatasaray'ımla birlikte :)

  • Bu ara hayat pek aktif geçiyor. Sıkılmaya fırsat bulamadım. Ama bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var. Sevdiceğin nefesini etrafımda hissetmediğimden midir, yoksa onun içindeki sıkıntının içime aksetmesinden midir bilemedim. Allah hayırlara getirsin. Amin..

  • Kararıyorum yine sanırım, dağıtalım. Malumunuz bahar gelmemekte inat etse de, baharın ölünesi meyveleri kendilerini gösteriyorlar. Önce bahçedeki ağaçtan çağla, sonra Anamur'dan gelen erik yemekle senelik tuz ve ekşi ihtiyacımı karşılamış bulunmaktayım :))

  • Özetle iyiyim ben. Mütemadiyen ettiğim bi dua var, Allah herkese benim sevdiğim adam gibi duyarlı, sevgi dolu, içten bi hayat arkadaşı nasip etsin. Doğru insan diye bişey gerçekten varsa, ben o insanla birlikteyim. Tüm benliğimle hissediyorum bunu. Allah herkesin gönlüne göre verir derler ya, benim gönlümden geçen adam benimle. Ailem yanımda. Huzurluyum, mutluyum. Çok şükür :) Mayısın şarkısı ne olsa diye düşündüm, Pinhani-Yitirmeden olsun diye karar verdim. Keyifli bi ay dilerim. Havalar da ısınıyor. Herkes mutlu olsun inşallah :)


2 yorum:

  1. yahu ne güzel yazmışsın beee.içimi cıvıl cıvıl ettin haaa.ilk yazını okuyuşum çok güzel olmuş.artık he daim takipçinim

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎