Yeni başkan Ünal Aysal'a açık mektup!

Galatasaray seçimi oldu bugün, mübarek 14 Mayıs'ta. 5 sene önce sevinç, stres, heyecan gözyaşlarımız birbirine karışarak şampiyon olduğumuz o 14 Mayıs'tan sonra, bugün de Adnan Polat dönemi bitti ve Ünal Aysal dönemi başladı. Efendim, desteklediğimiz aday da şurada yazdığımız gibi kendisiydi zaten. Velhasılı beklediğimiz oldu ve Ünal Aysal aldığı 1905 oyla, Lorik'in de dediği gibi Allahtan 2 oy daha almamış, güzel bi başlangıç yaptı bugün Galatasaray'a. Kendinden istediğimiz bi kaç bişey var Galatasaray taraftarı olarak. Ricalarımızı kırmayacağını düşünüyor ve ya Allah diyerek giriyorum söze!

Sayın Ünal Aysal;

Bugün 1905 gibi kutsal bir oy sayısı alarak, başkanlık seçimini kazandınız, hayırlı olsun. Umarım çok güzel bi dönem geçirir ve uzun seneler başkanlık yaparsınız. Zira bence, başarı istikrardan gelir ve siz ne kadar uzun süre kalırsanız o kadar da başarılı olursunuz. Bu dileğin altında size ilk ricamı yazdım ki farketmişsinizdir. Efendim, Galatasaray geride bıraktığımız 5 sezonda, 10'a yakın teknik adam değiştirdi. Siz bunu yapmayın. Başarısız insanı cezalandırmak gerekir, kabul ediyorum. Ama başarılı olma fırsatını da sağlayacak olan öncelikle siz ve ekibinizsiniz.

Futbol takımından devam edelim. Malum, Lincoln'ün sepetlenmesinin ardından Arda kaptan oldu ve 10 numarayı aldı. Bu 22 yaşında bi adamın omuzlarına bindirilen müthiş bir yük olmakla birlikte, büyük bi onurdu da.. Fakat gel gelelim arkasında durulmayan Arda bu yükü taşıyamamış gibi göründü ve 7'sinden 77'sine herkes tarafından eleştrildi. Arda'yı göndermeyi düşünmediğinizi biliyorum. İsabetli bir karar, kutlarım. Lütfen, lütfen ona sahip çıkın. Arkasında durun ki, çok başarılı olsun. Dosta düşmana Arda Turan adını bi kez daha ispat etme fırsatı yakalasın. Dediğiniz gibi "efsane olduktan sonra gidecekse gitsin". Şahsımın gönlünden geçen, Arda'nın da bi Bülent Korkmaz olmasıydı ama sanırım sınırlara sığamayıp taşacak, inşallah da taşıp çok başarılı olur.

Arda dışında Baros, Yekta, Kewell, Sabri ve Ufuk'un mutlaka takımda kalmasını dilerim. Kewell'ın sözleşmesi bitiyor, önce onu tez elden takımda tutmak lazım. Kewell candır! Çok klas ve çok kalite bi adamdır, lütfen gitmesin. 6+2+2'nin hiç bi yerinde yer yok mu bu adama?! Drogba falan lafları dönüyor, iyidir hoştur da, Kewell ile Galatasaray taraftarı arasında başka bi bağ, başka bi kimya var. Eminim araştırmışsınızdır ve Harry'i göndermeyeceksinizdir. Göndermeyin de, çok samimi hisler ve fikirlerle söylüyorum bunu. Öte yandan Sabri.. Birilerinin çok konuştuğuna sürekli Sabri ile dalga geçildiğine bakmamak lazım. Sabri çok başarılı bi futbolcu, müthiş bi sağ bek. Siz yurt dışındaydınız görmediniz ama çok iyi işler yaptı arma altında. Arda'dan sonra 2. kaptan olsun hatta mümkünse. Onun dışında siz ve ekibiniz daha iyisini bilirsiniz ama bi ricam yok.

Basketboldan anlamam, takip de etmem. Voleybol keza öyle.. Erkek basketbol takımı iyi yolda diye duyuyorum ama. Taraftar memnun, sıkıntı yok. Yine de sezonu düşünürsek, kadro derinliği gerekir mutlaka. Hakan Başkan o konuda taraftarın desteğini almış biri. Şubeyi ona emanet etmekse akıllıca, kutlarım.

Galatasaray adına, armaya, renklere, kutsal formamıza çok yakışmanızı dilerim. Bu dönemde müthiş bi devrimin temellerini atmanızı ve başarılı olmanızı, başarılı olduğunuz bu dönemin de gelecek dönemler için referans teşkil etmesini de dilerim. Hepimizin derdi de, mutluluğu da aynı; Galatasaray'ımız. İnşallah adına yakışan güzellikleri, yaşamak, yaşatmak nasip olur. Başkanlığınızın uzun dönemler devam etmesini dilerim.
14 Mayıs 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎