Gary Neville is a red!


Veda dediğin böyle olmalı işte. Dostlarınla, güle oynaya, keyifle ve arkanda müthiş bi mazi bırakarak. Gary Neville'ın vedası gözleri doldurdu, evet! Ama beni asıl düşündüren, maalesef çok da uzak olmayan Ryan Giggs'in vedası şimdi. Neville'ı futbol yorumcusu olarak izleyecek ve dinleyecek artık United taraftarı. Ama Juventus ile oynanan o son maçtan, Neville'ın jübilesinden, harika fotoğraflar geldi. Hadi bakalım..


Gary Neville'ın jübilesine eski takım arkadaşları, eski paf takım arkadaşları Butt, Beckham, Giggs, Scholes ve tabii ki kardeşi Phil de katıldı. Yukarıdaki iki fotoğrafın arasında 19 sene var :) Harika değil mi?!


Koreografi olayında da boş durmadı tabi taraftarlar. Başlığı da bu koreografiden esinlenerek yaptım. Neville is a red!


Forma dediğin takımı destekleyen herkese yakışır, evet! Ama bence en çok da çocuklara. Hele böyle sevimliyse, bi başka.. Neville'in kızları babalarının jübilesinde :)


İşte gecenin bence, en güzel fotoğraflarından birisi. Benim efsanelerim, Giggsy ile Beckham yeniden omuz omuza! Hem de Becks'in sırtındaki 7 numaralı formayla..


Belki de dün gecenin en duygusal 2. anı bu iki fotoğrafın çekildiği anlar. Beckham ve Giggs'in Neville Kaptan'a sarıldığı o anlar da fotoğrafla ölümsüzleştirilmiş.


Benim efsanelerim bölüm 2 :)


DAVID BECKHAM! Hazır gelmişken göndermeseydik keşke. Herif 90 dakika mücadele etti. Eski günlerini aratmadı. Hem sözleşmesi de bitiyomuş. Hala futbol oynama aşkıyla da yanıyor adam. Eee daha ne?! Bu arada Old Trafford'da yeniden o formayı giymek David'i çok mutlu etti. Bi insan tüm maç boyunca gülümser mi yahu?! :))


Maçtan hiç bahsetmedik. Maç 2-1 Juventus galibiyetiyle bitti. Juve yanılmıyorsam bu sene Old Trafford'da galip gelen 3. takım. 50 küsür maçta. Becks bi frikik kullandı gol olmadı. Neville'e gol attırmaya çalıştılar başaramadılar :)) Fakat bi golü kafasıyla engelledi! Neville oyundan 87. dakikada çıktı, tüm statın alkışlarıyla tabi.. Ve çıkarken de kaptanlık bandını Beckham'a verdi. Gözler? Tabii ki doldu. Ama asıl maç bitiminde kötü oldum. Bi tek ben mi? Tüm stat! Hatta Becks bile ağladı la! Fergie'nin gözleri doldu.. Neyse hepsi yukardaki videoda var. Bu da jübileyi kaçıranlara kıyağım olsun, yine iyisiniz :p Benden bu kadar.

ps: Fotoğrafların, yamulmuyorsam tamamı, fuckyeahManchesterUnited.tumblr.com adresinden araklanmıştır. Kendilerini, Ne Demişler başlığı altındaki takip ettiğim bloglarda görebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎