CHAMP19N!

2010-2011 futbol sezonu her Galatasaraylı gibi beni de tatmin etmedi. Zaten 2010 Dünya Kupası'ndan belliydi mutlu etmeyeceği. İngiltere de Avustralya da ilerleyemeden döndüler. İspanya şampiyon oldu falan.. Sonra Galatasaray'da Rijkaard gönderildi, takım mahvoldu. Takımın dinamikleri alt üst oldu. Ne zaman ki 2011 geldi bişeyler toparlanmaya başladı. Neyse ki, 2010-2011 sezonuna dair tüm umutları Manchester United toparladı. 19. Premier Lig şampiyonluğuyla. Ben de güzel bir fotoğraf serisi yapayım dedim. Başlayalım mı? Evet :)

İlk fotoğraflar tabii ki Giggsy'den. Müthiş bi sezon geçirdi. Bence Vidic ve Van der Sar'dan sonra takımın en önemli parçasıydı.

Şampiyonluk sevincini veletleriyle kutlayan tek isim Giggsy değildi tabi. Rooney ve Rio da çocuklarıyla paylaştılar #19'u. Rio'nun veledi ne sevimliymiş öyle vuuuuvvv :))

Bu iki veleti çok seviyorum evet. Daha önce de kendilerinden Da Silva Bros diye bahsetmiştik hani.. İlk kupaları da hayırlı olsun. Hep böyle omuz omuza kaldırsınlar!

Daha önce Manchester City için yapılan FA Cup alamama pankartı bu sezon bozuldu malum. Onun yerine de daha anlamlı bişey yapmışlar. Her şampiyonlukta bi defa atacak o sayaç artık. Şimdilik, 19! :)

Tribün koreografisi denince aklıma hep Galatasaray'ım gelir. United da son maçta böyle bişey denemiş ve negzel olmuş. Dimii? :)

Asalet dedikleri şey tam da bu değil mi? Giggsy sen başkasın, bambaşkasın hem de! Hüngür hüngür ağlayacağım senin son maçında! Karizmaya bakar mısınız yaaa?! İnsan değilsin Giggsy!

Van der Sar reyiz de bu kupayı son kez kaldırıyor :( Dünün tek üzücü detayı bu olsa gerek. Keşke eşi tamamen iyileşseydi de, bi kaç sene daha bu mükemmel kaleciyi izleyebilseydik!


Vidic kaptan ile üstad Fergie'yi unutmadım tabii. Sezon boyunca twitter'da hastaglarda yazdığım gibi; #inVIDICwetrust! #inFERGIEwetrust! Helal olsun!

Kutlamak herkesten çok United'ın hakkı. Nice şampiyonluklara! Tebrikler ve teşekkürler, bu seneyi toparladığınız için :)

Aralarda görünen ve anne&babasıyla bu pozu veren sevgili Javier Hernandez; seni anmadan bitirmek ayıp olur. Sezonun en iyi transferi olmanın yanı sıra melek yüzlü şeytan hallerini çok sevdim. Sen Chicharito'ların en bitanesisin :)) İyi ki bu takımın bi parçasısın. Kara kara gülümsemen dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎