Haftalık dizi yorumları | 3-8 Aralık

Bu hafta hastalıktı, Galatasaray'dı derken dizileri doğru düzgün izleyemedim. Yine de izleyebildiğim kadarıyla yazacağım. Bu arada Mentalist'e başladım, ilk 3 bölümünü izledim. Pek içime sinmese de birkaç bölüm daha şans vereceğim gibi duruyor, bakalım. Yazının devamında How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, İşler Güçler ve Person of Interest dizilerinin yayınlanan son bölümleriyle ilgili ciddi spoilerlar olacak. Ona göre açın okuyun. Sonra vay ben görmedim, aman ben okumadım demeyin. Başlıyorum:
How I Met Your Mother: Al işte! Ben demedim mi Robin gidip Barney'e yapışacak diye. Barney, Robin'le olmamak için Patrice'le bile yakınlaştı. İş buradan düğüne nasıl gelecek, son bölümlerde merak ettiğim budur, evet. Robin demişken, Barney'i tavlama çalışmaları içerisinde en çok Angelina Jolie olduğu yerleri beğendim. Lara cCcroft! Öte yandan, tasarladığı bina tamamlanan ve boşlukta kalan Ted'in, Marvin'le ilgilenmeye başlaması ve emeklemek başta olmak üzere bazı ilklerini Ted'le yaşaması, Marshall ve Lily'i kızdırdı. Sonra ne kadar uğraşsalar da veledin emeklemesini göremediler. Tam bu noktada geleceğe bir bakış attık. Ve gördük ki, Ted'in sevimli kızı da, tıpkı Marvin gibi, anasından babasından önce amcası ve halasıyla yaşıyormuş ilklerini. Bu arada Ted ve yüzme kurslu sahnelere çok güldüm. Velhasılı, son bölüm, uzun süredir izlediğim en keyifli Himym bölümlerinden birisiydi. Vites biraz yükselirse kış arasına girmeden süper olacak. Ben yılbaşı özel bölümünü bekliyorum sabırsızlıkla.


İşler Güçler: Geçen bölümde Feride'nin durup dururken depresyona girmesini izledik, bu bölümde de Salih'in. Ne anlatmaya çalışıyor senaristler, nereye bağlayacaklar acaba... Ahmet ve Feride'nin fantezi denemesi hastanede bitti. Feride, oyuncak tüfekli kaçırmalı falan bi ekşın hazırlamış. Ahmet de yanlışlıkla tüfeği kızın burnuna indirince, kırdı burnunu. Hahahaha. İyi tarafından bakarsak, hastane odasında da olsa tamamlayabildiler. Sadi'nin parasızlıktan girdiği mafya şekillerine ve Murat'ın lise arkadaşıyla olan muhabbetlerine çok güldüm. Bu arada Ecevit karakterinin, kasiyer kızla aralarında geçen sahneler dizinin temposunu düşürüyor. Kadın dediğin kıskanç olur kabul de, bu kadar da ezmez yani kendini. Erkekler bizi böyle görüyorlarsa, işimiz var.
The Big Bang Theory: Amy, Amy, Amy diyorum! Genelde dizinin seviyesini yükselten adam Sheldon'dır. Ama bu hafta Sheldon'dan ziyade sevgilisine gülmekten helak oldum. Amy, grip olur. Sheldon'dan kendisiyle ilgilenmesini ister. Sheldon da gayet masumane ve ilgilenmekten kurtulmak için elinden geleni yapmayı teklif eder. Sıcak bir duş hazırlayıp Amy'e yıkanacak kadar iyi olup olmadığını sorar, göğsüne nefes açıcı bir krem sürmeyi teklif eder. Ama Amy'nin aklı tabii ki başka yerdedir. İyileşmesine rağmen numara yapmaya devam eder ve Sheldon da cezasını keser: Amy'i totosuna şaplak atacaktır. Bu Amy için ceza olmaz tabii. Her seferinde, ama her seferinde güldüm. Yukarıdaki gifleri gördükçe de gülmeye devam ediyorum. Öte yandan Howard, kayın pederi ile takılmaya başladı. Demek gelin için kaynana neyse, damat için de kayın peder oymuş, öğrenmiş olduk.


Person of Interest: Ailesini Küba'da bırakmış bir taksicinin hayatını kurtardı ekip bu hafta. Ailesini Küba'da bırakmanın ardından New York'a beyzbolcu olarak gelen taksici, ailesini yanına getirmek için yanlış işlere girmemesine rağmen, taksisine aldığı bi mafya elemanının unuttuğu laptop ile mafyanın ortasında kalır. Finch'e gelen numarayla da taksisine binerek onu korurlar. Öte yandan Fusco'nun HR'ın ortasında kalması ve ceza almaya yaklaşması da vardı. Reese'den yardım istemeye çalışsa da, bir türlü başaramadı. Önümüzdeki bölümlerde Fusco'nun totosunu kurtaracak sanırım. 

Bu haftalık bu kadar, Serap kaçar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎