Yeni sezon heyecanı

Eveeet bir aylık aranın ardından nihayet yeni sezonun fragmanı geldi. Yaklaşık bi hafta önce geldi aslında.

Kanal D'nin bu Aşkı Memnu finalinden beri yaptığı fragmanlar ustaca bi elden çıkıyor belli. Dizinin merakla beklenen 4. sezonu 3 Temmuz cumartesi akşamı yayında olacak büyük ihtimal. İlk bölüme dair beklenenleri aşağıdaki fragmandan izleyebilirsiniz. Benim yeni bölüme dair tahminlerimden önce, isterseniz fragmanı izleyin sonra konuşmaya başlayalım. Buyrun efendim 120. bölüm ile başlayacak olan Kavak Yelleri'nin 4. sezon tanıtım videosu;



120. bölüm başta olmak üzere tüm sezona dair her kafadan bi ses çıkıyor. Takip edenler bilirler. En büyük merak konusu ise final sahnesinde ağların arasından gördüğümüz kolun Efe karakterine ait olup olmadığı.. Dizi bittiğinde atıp tuttuk o kesin Efe yeaa diye. Ama gelen tüyolardan anladığım kadarıyla o Efe'nin eli değil. Zaten Aslı'nın sezonun son bölümlerinde yaşadığı her şey Mine'nin, daha doğrusu Burak'ın oyunuymuş.

Dikkat spoiler içerir!

Aslı'nın arkasında bi süredir uzun saçlı bi adam görüyorduk. Bu adamın Mine ve Burak ile çekilmiş bi set fotoğrafı var. Tahminimce ilk yada ikinci bölümde flashbacklerle göreceğiz olayları.
Bu demek değil ki Efe öldü dönmeyecek. Bir kesim Efe karakterinin diziye dönmeyeceğini iddia etse de geçen sezonun nerdeyse tamamında, bu sezonun da hemen tanıtım fragmanında Efe'nin resmini ve Efe'den izleri görmemiz bence tesadüf değil, olamaz da. Efe ile ilgili gelen tüyo ise;

Dikkat spoiler içerir!

Hafızasını kaybettiği yönünde. Sezon finalinde yada finalden bir önceki bölümde Güven ile babası arasında geçen bi sirk konusu vardı, hatırlarsınız. Metin ve Aslı, Güven ile babasını bi araya getirmek için, barıştırmak için, sirke gidecekler. Bu olay yeni sezonun 3. yada 4. bölümünde olacak. İşte o sirkin bizim için anlamı, Efe'nin de o sirkte çalışıyor olması. Tabii hafızasını kaybetmiş bi şekilde. Sanırım sirkte karşılaştıktan sonra alacaklar Efe'yi.
Zaten dizinin İzmir çekimleri sona erdi geçtiğimiz hafta ve oyuncular tatile çıktı. Gelecek hafta da İstanbul çekimleri başlayacak ki, Efe İstanbul'da diziye katılacakmış.


Gelelim Mine & Deniz ikilisine. Onları da finalde Burak ile birlikte bi tünelde bırakmıştık ve silah sesi duymuştuk. Burak tünelden ağlayarak çıkınca ben Mine'nin vurulduğunu söylemiştim ki öyleymiş. Fotoğraflar ve fragmanda da gördüğünüz üzere ikiliden vurulan Mine olmuş. Mine kuvvetle muhtemel bebeğini kaybetti. Kendisi de yoğun bakımda, ameliyatta. Gelen haberler Mine'nin ölmeyeceğini söylüyor.

Fragmanda bir nefes, bir mucize ve bir veda diyor. Bu ifadelerin bence anlamlarını da yazarak yazıyı nihayete erdirmek niyetindeyim. Öncelikle bir nefes; burda bahsedilen nefes Mine'nin hayata dönüşü olacak bence. Öleceğini hiç zannetmiyorum. Bir veda; Mine'nin ölen bebeği olacaktır yine demin de dediğim gibi. E yukarıda yazdıklarımdan bir mucizenin de Efe olduğunu anlamak zor olmayacaktır. 3 sene öldüğünü düşündüğünüz birinin yaşıyor olması mucize değil de nedir?

Benim diziye dair söyleyeceklerim bu kadar. Son olarak bi spoiler daha verir ve yazıyı noktalarım. Aslı'nın kep törenini izleyeceğiz ilk 3 bölümde. Aslı'nın mezuniyet töreninde Atakan, Su, annesi ve Mine'nin dedesi var. Güven de dışarıdan izliyor. Aslı'nın yaptığı konuşmada sarfettiği "seni belki de bir daha göremeyeceğim, sen benim kahramanımsın" cümlesini kime söylediği merak konusu. Efe'ye mi yoksa Güven'e mi? Bekleyip göreceğiz. Gel 3 Temmuz gel!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎