Galatasaray'ımın "şimdilik" en güzel fotoğrafı!

Transferler falan olsaydı güzel bi yazı yazmayı planlıyordum. Şöyle formaları da içine alan ama şu fotoğrafı görünce dayanamadım. Bişeyler karalamak istedim Galatasaray'ımıza dair..

Geçtiğimiz sezon hepimizin malumu. Krizler, ligdeki olaylar, eylül gelmeden Avrupa'ya edilen veda ve nihayetinde 8. bitirilen bir lig performansı! Hepsinden öte de sezonun bi kısmında yaşanan o Bank Asya'ya gidebilme durumu.. Geçtiğimiz sezon Galatasaraylı'ların tam tabirle üç buçuk atmasına neden oldu. Ama bitse de gitsek dediğimiz sezonu bitirdik, alnımızın akıyla kapadık 2010-2011 defterini -burda diğer takımlara taş yoktur-. 2011-2012 sezonuna da fırtına gibi başlamak için tüm hamleler yapıldı. Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan sağlık ekibine kadar değişimler yaşadık ve bugünlere geldik.

Yukardaki fotoğraf, bugüne kadar gördüğüm en güzel antrenman fotoğraflarından biri. Takımdaki birliktelik, kampın keyifli geçiyor olması adeta gözlere yansımış. Fatih Terim'in olduğu yerde hırs olurdu bunu bilirdik de, artık neşe de var anladığım kadarıyla. İnşallah tüm sezon devam eder bu ruh halleri.. Şimdilik benden bu kadar. Transferler bitsin, formalar tanıtılsın, güzel bi yazı daha planlıyorum. E daha Liverpool maçı var! Yürüyedur Galatasaray'ım!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎