Sevgili 2012,

Öncelikle hoşgeldin! Sezen Aksu'nun şarkısında dediği gibi, hediye gibi gelmeni temenni ediyorum. Neden? Çünkü beni yoran 2010'un ardından gelen 2011 keyifli geçti diyebilirim. Çok güzel şeyler de yaşadım, çok acı hatıralarım da oldu. Kaybettiklerim oldu, kazandıklarım oldu. Ama 2011'e tü kaka diyemiyorum. Umarım gelecek sene bu zamanlarda senin arkandan da kötü konuşmak zorunda kalmam. Pis beddua ederim ona göre! Gelelim senden isteklerime..

  • İlk isteğim tabii ki sağlık. Sadece kendim için değil, tüm insanlar için, herkes için sağlık diliyorum. Her şeyin başı sağlık gibi klişelere girmeyeceğim. Ama cidden öyle yahu! Kendimden biliyorum. Sağlığım sıkıntıda oldu mu hayat duruyor benim için. O yüzden sağlık şöyle önden bi buyursun bakalım.

  • Huzur. Sağlıktan sonra benim için en önemli şey. Huzursuz olduğumda mutsuz oluyorum, üşüyorum, yalnız hissediyorum, gergin hissediyorum. Çok kötü oluyorum özetle. Huzurlu da olmalıyım ki etrafımdakilere de huzur vermeliyim. 

  • Paranın ne önemi var mühim olan insanlık diyemeyeceğim. 2011'de işe girdim, şükür paramı kazanıyorum. Bu durum 2012'de de devam etsin mümkünse. Hatta artarak devam etsin. Bi de kpss'ye falan girersem, kazanayım lütfen. 

  • Birkaç gün sonraki doğum günümde, en güzel kutlamaları alayım. Ağız tadıyla kutlayacağım son doğum günüm. 25 oluyorum bu saatten sonra doğum günü falan kutlamam hacı ben.

  • 2012 yazında güneyde bi tatil beldesine gidip minimum 5 gün dağıtmak istiyorum. Kız kıza gidilecek bi tatil planımız var canım dostumla. O hayalimiz gerçek olsun. Gidelim cayır cayır yanalım. Esmerliğim katmerlensin. Denizin tuzunun tadına varayım. Yiyeyim, içeyim, gerekirse bir maaştan fazlasını bırakayım ama dönerken otobüste "değdi lan!" diyebileyim. Tatil demişken, İtalya'yı görme hayalim artık gerçeğe dönüşsün.

  • Kilo problemim olduğunu düşünmüyorum. Ama yazın dağıtacaksam vücudun bi parça şekle girmesi de lazım şimdi. Bu yüzden nisan-mayıs aylarında spor yapayım fırsat buldukça. 

  • Telefonumun radyosunda sıkıntı var. Şöyle radyolu, twitter'a girebileceğim bi telefon alsam fena olmaz. Vodafone'un çok güzel bi tarifesi var faturalı. Telefonu yenileyip o tarifeye geçeyim. Ya da o tarifeye geçip, telefonu da Vodafone'dan alayım. Bilemedim şimdi..

  • Mümkünse şu ehliyeti artık alayım! Ehliyetten sonra arabayı da koyduk mu (arabanın arkasına babam sağolsun yazdıracam) tamamdır. Benden rahatı yok ondan sonra. Laaan tatile de kendi arabamla giderim belki. Ouuuff hayale bak! Babam gibi gördüğüm her çeşmede dururum uzun yol yaparsam. E haziran ayı kardeşim olsun o kadar ama dimi.

  • Görmek istediğim çok güzel filmler var 2012'de. Hepsine gidebileyim. İzlemediğim eski filmleri mutlaka görebileyim. Dizilerimin yeni bölümlerini izleyebileyim. Daha çok kitap okuyayım. Mümkünse artık bir Galatasaray maçını statta izleyebileyim :( Nolur la :( Bir kez de konsere gitmek istiyorum. Kenan Doğulu, Mustafa Ceceli yada Sezen Aksu olursa, tadından yenmez.

  • Herkese iyi seneler. Barış, huzur, sağlık üçgeninden çıkarmasın Allah. 

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Yazın bakalım 😎