Yılbaşında televizyonda ne var?

Geçen sene yılbaşında televizyonda ne var diye kanalları yazmıştım tek tek. Başta ben olmak üzere, birçok kişinin yararlandığından eminim. Evdeyseniz, yılbaşı akşamı televizyonda izleyecek çok şey var. Dışarıda olacaksanız ise şimdiden iyi eğlenceler. Evde olacaklar şuradan buyursunlar;


Atv ile başlayalım yine. Atv'de yılbaşı akşamı Yahşi Cazibe ile başlıyor. Şahsen çok tuttuğum bir dizi değil. Yine de takipçisi varsa eğer, fotoğrafta da gördüğünüz gibi yılbaşına özel bir bölüm olacak. Yahşi Cazibe'nin ardından ise, geçen sene olduğu gibi, Çocuklar Duymasın var. Yine yılbaşına özel bir bölüm olacakmış. Ama Çocuklar Duymasın o kadar çok yayınlandı, o kadar kendini tekrar etti ki, bence şaşıracağımız bişey olmaz. Özetle Atv benim listeme giremedi.


Kanal D'de yılbaşında Arka Sokaklar'ın yılbaşı bölümü var. Konuk sanatçı olarak Bengü var Arka Sokaklar'da. Tıpkı Çocuklar Duymasın gibi onlardan da çok ekstra bir şey beklemiyorum şahsen. Arka Sokaklar'ın ardından ise Bizim Yenge'nin final bölümünü izleyeceğiz. İşte bu sürpriz olacak. Sevdiğim bir diziye veda etmek sürpriz tabii.. Büyük ihtimalle izleyemeyeyip ertesi gün internetten izleyeceğim Bizim Yenge'nin finalini. Kanal D'nin asıl sürprizi o gece Beyaz Show'un olmaması. Yıllardır her özel günde Beyaz mutlaka program yapardı. Bu sene boş geçecek anladığım kadarıyla. Geçtik Kanal D'yi de.


Trt'de yılbaşı ekranında Leyla ile Mecnun boy gösterecek. Dizinin senaristi Burak Aksak twitter'ında yukarıdaki fotoğrafı paylaştı geçtiğimiz günlerde. Ben izlemediğim için pek anlayamadım ama eminim bi esprisi vardır. Leyla ile Mecnun yer yer Milli Piyango çekilişi için ara vereceği zamanlar olacaktır. Leyla ile Mecnun'un ardından Türkülerle Yılbaşı adlı program var. Programda Hüseyin Turan, Bedri Ayseli, İsmail Altunsaray, Rıza Konyalı, Ümit Tokcan, Aysun Gültekin, Emel Taşçıoğlu, Münevver Özdemir, Adile Kurt Karatepe, Selda Koçak Uzuntaş, Volkan Arslan ve Makbule Kaya en güzel türküleri seslendirmeyi vaat ediyorlar. Ve Trt'nin bombası gecenin ilerleyen saatlerinde 23'te ortaya çıkıyor. Mustafa Ceceli, Hayko Cepkin, Bedük, Aslı Güngör, Işın Karaca, Göksel ve Müslüm Gürses en güzel şarkılarını Trt için söyleyecekler.


Show Tv'de akşam Yetenek Sizsiniz ile başlayacak. Yetenek Sizsiniz'in ardından ise yine gecenin ilerleyen saatlerinde Hadise'nin yılbaşı için hazırladığı konseri var Show'da. Meraklısının gözü aydın diyelim ve yola devam edelim.


Fox Tv'nin yılbaşı akşamı ilk programı Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası olacak. Serinin bu filmi televizyonda ilk kez yarın akşam Fox'ta yayınlanacak. Filmin ardından ise Var mısın Yok musun yılbaşı özel var. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Miss Globe International bizi bekliyor.


Star Tv, bu seneki yılbaşı programı için Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibini bir bölümlüğüne konuk edecek. Fotoğrafa baktığımızda eksik isimleri görüyoruz ama Şahin ve Büşra'yı da tanıtımlarda gördüğümün müjdesini verebilirim. Bkm'nin konuğu olarak Yıldız Tilbe, Hüsnü Şenlendirici, Volkan Konak ve Yavuz Bingöl'ü de izleyeceğiz Star'da. Ayrıca Bugün Ne Giysem programında çıkan jürilerden Hakan da konukları arasında. Ama asıl sürpriz Demet Akbağ'ı yeniden o sahnede izlemek olacak bana. ÇGHB'nin ardından Altın Düetler programı başlayacak. Kimler düet yapmış? Işın Karaca & Müslüm Gürses, Deniz Seki & Coşkun Sabah, Kibariye & Kubat, Neşe Karaböcek & Rafet El Roman, Bengü & Ümit Besen, Seyyal Taner & Emre Altuğ, Mine Koşan & Model, Yeşim Salkım & Sami Dündar, Sıla & Ahmet Özhan. Star'ın programı sevdim. Güzel, izlenebilitesi var.


Ntv, bol bol müzik yayını yapacak. Ne tür seversiniz sorusu çıkıyor karşımıza. 14:00'te Bocelli'den Yılbaşı Şarkıları, 18:00'de Caz Dolu Yılbaşı var. Asıl şahane program ise 22:00'de. Geçtiğimiz günlerde TEGV yararına bir konser düzenlenmişti. Sunuculuğunu Ezgi Mola ve Selçuk Yöntem'in yaptığı bu özel gecede Türk Pop Müziği'nin en güzel şarkılarını İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve Şef Hakan Şensoy eşliğinde Sezen Aksu, Kenan Doğulu, MFÖ, Sertab Erener, Candan Erçetin, Bülent Ortaçgil, Ali Rıza Binboğa, Fatih Erkoç, Levent Yüksel, Melike Demirağ, Modern Folk Üçlüsü, Nükhet Duru ve Zülfü Livaneli çocuklarımız için söyledi. Ayrıca Cem Karaca yerine Emrah Karaca, Barış Manço yerine ise Gür Akad sahnedeydi. İşte Ntv o geceyi ekranlara taşıyarak şahane bir işe imza atacak. Kadroya bakar mısınız?!!


hatun sen nasıl bişeysin?!
Kötüden iyiye doğru bir sıralama oldu sanki. Eee en iyisini de en sona sakladığımı söyleyebilirim o halde. Evet doğru tahmin. Yılbaşı akşamı Cnbc-e ekranı yanacak tabiri caizse! Önce sahnede Britney Spears'ı izlemeye başlayacağız. Ardından da Lady Gaga'yı. İki yıldızın konserleri, dansçıları, sahne showlarıyla başlayacak gece Cnbc-e'de. Veee beklenen bilgi! Victoria's Secret'ın 2012 show'u Kasım ayında çekilip yayınlandı. Ama benim gibi defileyi yılbaşı gecesi izlemeyi gelenek haline getirenlerin imdadına Cnbc-e yetişiyor. Canlarım benim. Meleklerle birlikte yeni yıla girmek, kız kıza toplanmış olsak bile, hala yerine daha iyi bir şey gelmemiş bir gelenek oldu. Değişeceğini de sanmıyorum. 


Herkese iyi seyirler iyi seneler diliyorum. Yeni yıl dileklerim ise yarın gelecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎