Galatasaray Tv - Sessiz Sinema

Fragmanı dönmeye başladığı günden beri "salı gelse de izlesek" diye düşünüyordum program için. Beklediğimden çok daha keyifli oldu Sessiz Sinema. İki takıma ayrılan futbolcularımız 90 saniye içinde kendi takımlarına filmi anlattılar. Ama ne anlatma! Kırmızı takımda Selçuk, Burak ve Semih'i; sarı takımda Sercan, Emre ve Umut'u izledik. Yıllardır aynı takımlarda oynayan, arkadaş olan Selçuk ve Burak programın en iyi ikilisi olsa da, Sercan'ın biliş ve Umut'un anlatış performanslarıyla sarı takım oyunu galip bitirdi. Yedek oyuncu olarak Engin'i, jüri olarak da Hasan Şaş ile Ümit Davala'yı getirmişler ekiptekiler. Yazının devamına hem programın tamamının videosunu hem de programda en çok güldüğüm anları ekleyeceğim. Başlıyorum.

Kırmızı takımda Selçuk ve Burak var dedik, yıllardır aynı takımlarda oynaya oynaya artık içtikleri su ayrı gitmeyen bu iki adamın anlatımları şahaneydi. Semih hiç takımda yokmuş gibiydi, kıyamam. Yukarıdaki gifte Burak, Gladyatör'ü anlatıyor ki gördüğünüz üzere 5-6 saniye falan sürdü. Hahahaha. Selçuk-Burak mevzusu derken, Selçuk Baba filmini anlatacaktı. Biraz uğraştı anlatamadı. Sonra bizim anlamadığımız bişeyler yaptı. Süresi de dolunca "kendi babamı anlattım oğlum" diyor. Hahahaha yaa, böyle bir sevimlilik yok!


Sarı takımda da Umut'a Aslan Kral filmini anlatmak kaldı. E o ortamda Aslan Kral'ı anlatmaktan kolay ne var? Önce armadan falan aslanı anlattı, sonra da kral kısmında Burak'ı gösterdi tamaaaaam. 1 dakika dolmadan anlatmıştı zaten. Ego sıfır yalnız. Takımdaki rakibini kralı anlatmak için işaret etmek... Umut çok başka bi karakter... Bu arada rakip takımdaki Burak'ın "beni göstermesene" demesine çok güldüm.


Semih'e Roma'dan Sevgilerle çıktı ki benim de hala izleyemeyip hayıflandığım bir filmdir kendisi, Semih biraz kıvrandı kıvrandı süresi bitince "Roma'yı nasıl anlatayım" dedi. Selçuk'un verdiği cevap; "Totti yap" Keşke bu film Selçuk'a çıksaydı da bi görseydik Totti nasıl yapılır hahahaha.


Hasan çok dahil oldu oyuna. Özellikle Selçuk'a sürekli kenardan laflar söyledi, şöyle yap böyle yap diye taktik verdi. Umut, Aslan Kral'ı anlatırken Burak'ı gösterdikten sonra da şöyle bi muhabbet döndü; "Deli çıktı, nasıl anlatacaksın?" "Engin'i gösteririm". Vur ve Kaç filmini anlatıyordu sarı takım. Hasan'dan yine bomba yorum "bunu anlatamazsanız kendinize kulüp bulun" Hahahaha.

Bu arada yukarıdaki Engin fotoğrafı da Engin, oyunun galibini belirlemek için anlatmaya çıktığında Truva filmini anlatırken çekilmiş. Sercan bildi ve sarı takım galip geldi. Kutlarım.


Çok güldüm özetle, çok beğendim ama hemen bitti sanki. Keşke bir iki tur daha oynasalardı. Program salı akşamları saat tam 9'da Galatasaray Tv'den yayınlanmaya devam edecek. İlk bölüme gelen tepkiler çok çok iyi zira. Ve işte 29 dakikalık o programın tek parçalık videosu. İzleyin izlettirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎