Haftalık dizi yorumları | 15-19 Ekim

Newsroom'un ilk sezonunu izledim. Newsroom'a bir "ilk sezonunuz hayırlı olsun, nolur devam edin" yazısı gelecek. Ben bugün How I Met Your Mother'ın 8x4'ünü ve The Big Bang Theory'nin 6x4'ünü şöyle bir anlatacağım. Bu yüzden, dizilerin söylediğim bölümlerini izlememiş olanlar uyarayım, 15-19 Ekim haftasında yayınlanan dizilere ait ağır spoilerlar var. Öyleyse başlıyorum.

How I Met Your Mother; Lily ile Marshall'ın başına bir şey gelmesi durumunda Marvin'e kimin koruyucu ebeveyn olacağı temasıyla işlendi bölüm. Bu uğurda bir yarışma bile yaptılar. Yarışmada bir çark vardı ve çarkın her bölümü Marvin'in ileride yaşayacağı sorunları gösteriyordu. Barney, Robin ve Ted de bu sorunlara karşı nasıl çözümler getireceğini sırayla anlatmak suretiyle puanları topluyorlardı. Ve nihayetinde de koruyucu ebeveyn olarak belgeye üçünün de adı yazıldı tabii ki. Bu arada Lily ve Marshall ekibin kalanını ne kadar ihmal ettiklerini fark ettiler. "8 ve üzeri önemde olmadıkça bize sorunlarınızla gelmeyin" kuralı da kalkmış oldu böylece. Bölümün komikli sahneleri arasında zirveyi tabii ki Barney'nin bebek arabası alır. Tabii Barney'nin bebek şarkılarını da mutlaka tekrar tekrar dinlemekte fayda var. Hahahaha


The Big Bang Theory; İzlediğim Tbbt bölümleri içinde en efsanelerden birisiydi. Sheldon'ın hiçbir oyunda başarılı olamamasından ziyade oyunlara uymak yerine oyunları kendilerine uydurması ve yapamayınca da sürekli Leo'yu suçlamasına çok ama çok güldüm. Piyasadaki hemen hemen her kutu oyununu oynadılar. Kızlar erkeklere karşı grup oldular ve erkekler her oyunda istisnasız yenildiler. Hatta, yukarıdaki gifte Penny'nin Sheldon'ı öptüğü sahne, ikisinin güreşip tabii Sheldon'ın yenilmesinden sonraki sahne. Bu arada, Howard uzaydan döndü. Fakat Bernadette'in nezle olması balayı gecelerini mahvetti. Howard da garibim önce annesine gitti ve tuhaf sesli teyzenin bir sevgilisi olduğunu gördük. Sevgilisinin sesinin de kendisi gibi olduğunu ve yüzünü gördüğümüzü hatırlatayım. Bir ara ben nihayet Howard'ın annesini de mi göreceğiz dedim ki maalesef hevesim kursağımda kaldı. 
Benden bu kadar haftaya devam.

1 yorum:

  1. Sheldon'un çikolatalı kurabiyeyi kuarklara benzetmesi muhteşemdi..:D

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎