Haftalık dizi yorumları 8-13 Ekim

Friends'i bitirir bitirmez Newsroom'a başlıyorum. Newsroom'a başladıktan sonra buralar biraz daha şenlenecek. Şimdilik How I Met Your Mother ve The Big Bang Theory ile idare edelim. Himym'ın 8x3'ünü ve Tbbt'nin 6x3'ünü yazıyorum bugün. Haliyle izlemeyenler için içerisi pek hoş olmayacaktır. Zira bu yazılarda spoiler'ın dibine vururum. Başlıyorum.

How I Met Your Mother; bölüm, Marshall ve Lily'nin Marvin'e bebek bakıcısı bulma olayı üzerinden yürüdü. Barney her bakıcıyla, evet hepsiyle, yattıktan sonra da kimseyi bulamadılar haliyle. En son Lily'nin babası bakıcılığa aday oldu ve kabul de edildi. Barney Quinn'i unutmak için "Bangtoberfast" düzenledi ve bir bölümde yine birçok kadınla birlikte olmaya çalıştı. İşe yaradı mı? Robin'e bir adım daha yaklaştığı kesin. Robin demişken, Robin ve Ted'in sevgililerini yarıştırması esnasında anladık ki Victoria pasaklı, Nick de tam bir ağlakmış. Bitseler de gitseler keşke. 


The Big Bang Theory; bir Howard kapalı tutulursa nasıl psikopata bağlar onu gördük 6x3'te. Geçen sezonun sonlarına doğru Howard duygusallaştıkça, Sheldon Amy ile çift olmaya başladıkça dizideki sapma tuhaf geliyordu. Howard da Sheldon da yeniden normale (o.O) dönmeye başlıyor sanki. Howard'ın uzayda kalması ve dönüşünün uzaması yüzünden biraz paniklediğini izlettiler ki bu panikle Bernie'sine bir uzay mekiği yapıp yanına gelmesini ve kendisini almasını bile telkin etti. Sheldon, kendisine çocukluğunda yazdığı bilimsel günlükleri araştırması için bir asistan tuttu. Asistana kıza Raj, asistan kız da Leonard'a asıldı. Leonard'a başka kız asılınca da Penny sevgilisinin elden gittiğini düşündü ve (Penny severler sonraki cümleyi kıskanabilirler) Leo'yu tuttuğu gibi evine götürdü (uyarmıştım!). Bölümün bombasıysa, Amy'nin Sheldon'ı asistan kızdan kıskanıp yaptıklarıydı.


Ve son olarak, Barney'nin Robin ile olan hatıralarını attığını sanmıştık da sonradan bir depoda sakladığını öğrenmiştik ya, işte o sahnenin gifi de diziden bir hatıra olarak burada kalsın.
Bu haftalık bu kadar. Haftaya devam ediyoruz ve yeni diziye de başlıyoruz.

3 yorum:

  1. Newsroom gerçekten müthiş bir dizi,buranın şenleceğine eminim McKenzie ile ilgili yazacak çok şey çıkabilir.

    Amy'nin kıskançlık krizleri Penny'i etkiledi Sheldon yine kendine döndü Alex Victoria Secret mankeni olsa da gözünün yaşına bakmaz.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemeye başladım 5. bölümdeyim. McKenzie de seviyorsa gitsin konuşsun bence. Ne uzatıyo ki :D favorim de Jim bu arada.

      Penny başta Amy'i çok yadırgamıştı ama şimdi cidden "bestie" oldular.

      Sil
    2. Benim de favorim McKenzie hem sevilebilir hem nefret edilebilir tabii ekonomi doktoralı sunucuyu da unutmamak gerek:DD

      Alıştılar birbirlerine artık Penny bile Nerdimsi oldu herşeyi kapmaya çalışıyor..:DD

      Sil

Yazın bakalım 😎