Şampiyonlar Ligi vol.2

Ne denir, nasıl yazılır, çaresizlik var, şanssızlık var, mutsuzluk var, hayal kırıklığı var.. Akla gelen olumsuz bütün duygular üstümüze üşüşmüş sanki. Avrupa hep böyle değil mi? Yani sen istediğin kadar topla oyna, istediğin kadar pozisyona gir, oyunu rakibin sahasına yık, o top çizgiyi geçmedi mi iş kötü. Adamlar 3 kere gelip 2 golü koyar, geçer kenara samba yapmaya başlar. Son vuruşları beceremedikçe daha çok ağlarız. Dün hırsımdan, sinirimden ne yapacağımı şaşırdım resmen. Bi hakemlere ettiğim küfürlere bi de Riera'nın sol bek performansına inanamadım dün. 2 maçta 0 puan, 0 gol. Böyle devam etmez, etmemeli. Bir yerden sonra bu takımın ayılıp kendine gelmesi lazım. Yeni bir araya gelmiş takımdan Şampiyonlar Ligini beklemek haksızlık belki fakat ben taraftarsam, bu takım için en iyisini istemek de hakkım. Neyse, futbolu konuşmayı bırakalım da gelin ben dün gecenin güzel yanını, koreografiyi anlatayım size içeride.


Biz Star tv izleyicileri tabii ki koreografiyi ağız tadıyla izleyemedik. Yapmayın nolur, biz koreografi izleyeceğiz diye koskoca kanal para kazanamayacak mı?! Nasıl sinirleniyorum belli değil yalnız bu mevzuya. Arkadaşım maçın önünü sonunu yayınlamayacaksan ne halt yemeye talip oluyosun? Bırak spor kanalları alsın işte. Gerçi hepsi aynı şeyin laciverti ama.. İzleyebildiğim kadarıyla koreografiyi anlatayım. Şimdi yamulmuyorsam Fatih Sultan Mehmet figürü olan bir atlı, elinde Galatasaray bayrağı yavaş yavaş yükseldi.


Aynı anda karşı tribünde de "re-conquest of europe (Avrupa'nın yeniden fethi)" pankartı açıldı ve karşılıklı hazırlanmış bu koreografiyle ilk Şampiyonlar Ligi maçının görsel şöleni tamamlanmış oldu.

Son söz: Kısmetten ötesi olmuyorsa dertlenmeyip ileriye bakmaya devam etmek lazım. Fikir güzel, takım güzel, tek eksik tecrübe gibi görünüyor şu an. Fikrin üzerinde ısrar edip bu takımı tecrübeli bir hale getirecek, kazanmaya alıştıracak olan yine Fatih Hoca. Avrupa'yı fethetmek için Fatih'imiz var. O zaman gemileri karadan yürütmeye hazır olalım der tarihe selamı çakarım. Sen yürüyedur Galatasaray, gerisi gelir inşallah.

3 yorum:

  1. Geçtiğimiz seneden sadece 4 isim farklıydı yeni bir takım değildi Türkiye ligi kolaydır idare edersin ama dün Bate Borisov'un Bayern'i 3-1 yendiği bir ligde sırıtırsın Mgladbach'ta feneri en az 3 farklı bir skorlu yener ve Apoel'in perfonmasına bağlı olarak Kıbrıs Rum kesiminden daha aşağıya çekilir önümüzde ki yıllarda Avrupa'ya 1 tane takım gönderirsek seviniriz işte türk futbolunun hazin sonu bizi bekleyen son bu olacaktır bu sadece başlangıç..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dört isim iskeleti oluşturuyor ama. Şampiyonlar Liginde yeni bir takım Galatasaray. 6 sezonluk yokluğun ardından ilk maçtan ahım şahım performans beklemek hata. İnşallah düzeltiriz, düzeliriz topluca.

      Sil
  2. Bu sadece Türk futbolunun tamamen bittiğinin başlangıcı sadece..

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎