Günlerden Galatasaray vol.4

Allahını seven Hasan'ımı tutmasın!
Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Dün de öyle bi gece yaşadık. Birileri Galatasaray'a pislik atmaya uğraşadursun, Galatasaray'ın hırsı, hakkı, emeği körü körüne yenmeye devam ediyor. Sanki sonu belli bir filmin figüranlarını oynuyoruz. Bu kadar kasıtlı, bu kadar göstere göstere hata yapılmasının başka bi cevabını bulamıyorum ben zira. Ama işler ne kadar kötü giderse gitsin Fatih Terim'i, Felipe ve Engin'in gözlerindeki hırsı, Ujfalusi'nin takımı sahiplendiğini düşündükçe mutlu oluyor ve Galatasaray'ın sırtının yere gelmeyeceğini düşünüyorum. Allah yanıltmasın. Skor? Galatasaray 2-4 Gaziantepspor. Goller Elmander ve Selçuk.
ps: Nolur, nolur, nooluuur Hasan Şaş'ı Riera'nın yerine kadroya alalım, noluuuur! 

5 yorum:

  1. Felipe Melo Felipe'de, Ujfalusi neden Tomas değil :)

    YanıtlaSil
  2. şu hakeme etmediğim küfür kalmadı.. sabri kariyerindeki ilk kırmızıyı gördü.. keza servetinde bizdeki ilk kırmızı.. pozisyonlara bakıyorsun, ikiside osuruk!..

    şu hasan şaş'ta kazısın artık kafasını.. olmuyor böyle!

    YanıtlaSil
  3. @Burak; Ujfalusi'den korkuyorum. Ciddi bi tipi var, ismiyle hitap edemedim, edemiyorum :/

    @s'ius; akşamki halimi düşündükçe gülüyorum aslında ben. Hakeme o kadar sinirlenmiştim ki, edecek küfür, kendimi ifade edebilecek kötü söz bulamayıp tuhaf tuhaf laflar etmişim hahaha :)) Hasan konusunda hem fikiriz :)

    YanıtlaSil
  4. herşey tamamda ya çok sevdıgımız muslereya ne demelı gercekten bu adamı cok tutmama ragemen ınanılmaz goller yedı 3. golu yemese 9 kişi olmamıza ragmen yenılmeyebılırdık bu durumada cok uzuldum...?

    YanıtlaSil
  5. @guardian; hakem triosundan başka bir şey hatırlamıyorum maça dair gerçekten. Muslera'ya gelince, gönül sevdiği yere küsemiyor :))

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎