Aylık yazılar #aralık

özlenen tablo!
Bu ay yazı neden böyle gecikti bilmiyorum. Aralık uzun bi ay falan tamam da, sırf futbol yazısı doldu. E aralık dediğin de bi Fenerbahçe, bi Trabzonspor maçını 3 gün arayla kaldıramaz ki. Güne yaysalar nasıl güzel olur mesela. Neyse Galatasaray'ı maddelere emanet edeyim ben yine. Gelsin Aralık ayı bakalım buyrun;

  • Mazhar Alanson gibi nasıl anlatsam, nereden başlasam diye giresim var yazıya. Bu ayın şarkısını en sona değil en başa ekliyorum. MFÖ'den geliyor. Bodrum Bodruuumm..

  •  Bu ay şahane başladı. En büyük sebebi tabii ki Galatasaray. Allahım nasıl güzel oynuyor takım, nasıl heyecanlandırıyor. Böyle izledikçe izlemek istiyorum. Tabii en kötü gün bugünse bugün de Galatasaray dediğimiz zamanlar oldu. Fakat Galatasaray güzelse hayat da güzelleşiveriyor aniden. İsviçreli bilim adamları bu ikisinin arasındaki bağlantıyı araştırabilirler gönül rahatlığıyla. 

  • Galatasaray iyi gidiyor diye United'ı biraz boşladığım doğrudur. Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne kalış hikayesi canımı sıktı zira. Ligde de City'nin liderliği falan. Hoş şeyler değil bunlar. Derhal toparlanması lazım takımın. Aradaki puan farkı 2. Devre olmadan liderlik ele geçerse tadından yenmez. Zaten liderliği alırsa United, City'nin üzerinde baskı oluşur ve şampiyon belli ikinci kim moduna gireriz yine. 

  • Bir seneyi daha bitirdik. 2010 kötü geçmişti hatırlarsınız.. 2011 hemen gelsin diye bol bol dua ettiğimi hatırlıyorum. Ama 2011 ne çabuk geçti işte bu soruya verecek bir cevabım hali hazırda yok. 2012'ye dair beklentilerimi belki ay sonunda yazıya dökerim. Şu an için bir beklentim de yok zira.

  • Aralığın ortasına geldik hala kar yok. Yazıklar olsun küresel ısınmanıza da, eriyen buzullarınıza da.. Üşümekten ve soğuktan nefret eden ben bile kar diye melemeye başladıysam durum vahim demektir. Beyazlar içinde görmek istediğim bir bahçem var benim.

  • İşten film izlemeye fırsat kalmıyor. Eğer dizi varsa, sağ tarafta gördükleriniz yani, dizi izliyorum. Yoksa yatıp uyuyorum akşamları. Asosyal insanın dibiyim ben. Bu konuda rakip tanımam. Hayatında sinemaya ilk kez 24 yaşında gitmiş birinden bahsediyoruz lütfen!

  • Sinemaya ilk kez Dedemin İnsanları'yla gittim. İkinciyi de kısmetse gelecek hafta başında Sherlock Holmes'tan yana kullanacağım. Malum ikinci film gösterime girecek. Gösterime girdiği hafta sinemadayım kısmetse. İlk filmden sonra ikinci filmi merakla bekliyordum zaten. 

  • Diyete başladım ekmeği kestim. Yazın tatil planları var. İşbu sebepten biraz fit olmak şart gibi görünüyor. Diyet dediğim de yine yiyeceğimi yiyorum, ekmek hariç. Spora vakit maalesef yok. Bol su içmeye devam. Bir bardak su da bu maddenin hatrına devriliyor.

  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar cümlesi doğru. Benim de kovulduğum köyler oldu. Kovulduğum köylerden sonra da kimsenin işine burnumu sokmamayı öğrendim. Karışmıyorum artık. Biri bana fikrimi sorarsa da sen bilirsin deyip kenara çekiliyorum. Sonradan başım ağrıyacağına..

  • Aralık ayı huzurlu geçsin. Sağlıklı geçsin. Hala grip olmadım :p mümkünse karlı geçsin. Yılbaşı gecesi için bütün kızlar toplandık toplandık moduna girmeye son 2 hafta! Keyifli bir ay olması temennisiyle.. 

1 yorum:

Yazın bakalım 😎