Derbi Totemleri #1 {Arda Turan}

Galatasaray 10'dan önce çok sıkıntı çekti. 2000 yılındaki efsanevi kadronun ardından kimseye güvenememiş, ne kanatlarda ne de oyun kurmada kimseyi beğenmez olmuştuk. Kimler geldii kimler geçti bu uğurda. S10ra 10'a rastladık. İçimizden biriydi, bizimdi ve kısa bi aradan sonra da bizimleydi.

Derbiye kadar her gün bişeyler yazmak istedim Galatasaray'a dair. İlk konuk da kaptan olsun istedim. Malum geçtiğimiz haftasonu çok üzdüler 10u. Sonra haftaiçi gözleri dolu dolu çıktı karşımıza ki nasıl sahadaki biz ise o, gözündeki yaşlar da gözümüzdeki yaşlar oldu. Arda'yı ite köpeğe yem etmek için yetiştirmedi anası, babası ve Galatasaray altyapısı. Önce bunu bi anlasınlar. Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez bunu da kabul etsinler. Cevap verip prim yaptırmak yakışmıyor ama, "seks yüzünden sakatlandı" cümlesi ortaya çıkınca adama "ne biliyosun sana mı bişey yaptı?" diye soruverirler sonra.
Derbide o sahada olsaydı çok sevinirdim. Güvenim artardı takıma. Kaptansız kalmazdı gemimiz. Ama olmadı. O bi iyileşsin sonra gelir yine takımın başında çıkar sahaya, yine yardım eder Baros'a Kewell'a, yine gol atar, attırır, bizi delirtir belki.. Ama gözümüzün önünde olur. Dünkü gibi kenarda kalıp kendi kendine üzülmez, gözleri bi başına dolmaz. Yandaki fotoğraf dün akşam çekilmiş, Ankaragücü maçında.. Kenarda maçı izleyeceğinden zerre şüphem yoktu zaten de, keşke gitmeseydi diye iç geçirmedim de değil aslında.. Hani göz görmeyince gönül bi şekilde katlanıyor ne de olsa. Mesela ben dün akşam dışarıda olduğum için maçı izleyemedim. Özetten izlediğim kadarıyla da iyi ki izlememişim diyebiliyorum. Belki o da izlemeseydi bu kadar üzülmezdi -diyene de bakın, sanki ben izlemedim de üzülmedim, laf!-. Neyse lafın özü kimse onu yalnız sanmasın. Zira biz hep buralARDA bi yerlerde olacağız. 10un için, 10unla Aslantepe'ye gitmek için. TT Arena'da oynamayı en çok hakeden 3 adamdan birisi o çünkü.

Arda'nın şöyle bi hikayesi varmış bakın :)

ps: Ps çalışmalarının ikisi de Hazal'a ait teşekkür ederim tüm kalbimle..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎