Derbi Totemleri #3 {Harry Kewell}

Aslantepe'de oynamasını istediğim yegane 3'lüden Harry'i en sona bıraktım. Aslında sıralamamda Harry; ikinci, çoğu zamansa birinci sırada gelir. Bu hafta sona bırakma sebebim ise, öncelikle Arda'ya olan desteğimi yazma arzum, sonra da Fenerbahçe maçında Milan'ın -inşallah- oynayabilme ihtimaliydi. Milan'ın yüksek ihtimalle sahada olmayacağını öğrendim -ki bu bi taktik de olabilir ve yine inşallah öyledir- bu yüzden de Harry derbi haftasında konuşacağımız son futbolcu olacak.

Kewell için blogda bi kaç tane yazı var ki, kendimden ve sevgiliden sonra en çok lafını ettiğim konudur Harry Kewell konusu. Taraftarların şu kulüp tarihinde gitmesinden en çok korktuğu adamdır herhalde Harry. Uğruna kampanyalar düzenlenen, göz yaşları dökülen ve takımın gelmiş geçmiş en çok sevilen yabancı oyuncusudur da.. Kimisi Prekazi der, kimisi Hagi. Ama benim için çıplak gözle izleyebildiğim en başarılı yabancısı Harry Kewell. En azından en Galatasaraylı'sı. Senin kadar, benim kadar Galatasaraylı bu adam. Her fırsatta da canı gönülden dile getiriyor bunu malum..

Harry, Milan'ın A.gücü maçında sakata çıkmasıyla, Fenerbahçe maçında tek forvet hâline geldi. A.gücü maçından önce bel ağrıları nüksetmiş ve oynayamamıştı. Şimdi Fenerbahçe maçında ondan başka alternatif göremiyorum ben. Mehmet Batdal henüz Saraçoğlu ambiansını, o yükü kaldırabilecek kıvamda değil. En azından ilk onbirde başlayacak kadar.. Bu yüzden 2-3 senedir olduğu gibi yine Harry'e güveneceğiz tüm kalbimizle. Harry'nin bu maçtan önce hazırlıklarına ağırlık verdiğine eminim. Antenmanlarda bi kat fazla çalıştığından ve takımın tüm yükünün onun omuzlarına bineceğinin farkındalığından.. Tabi hiç bişey onun canından daha kıymetli değil. Yani Harry yine bel ağrısı falan hissederse ne olacak peki? diyecek olursanız; işte onu ben de bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun, hepimize yine sabır ihsan etsin, amin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎