Haftalık dizi yorumları | 7-12 mayıs

Dikkat bu dizi 7-12 mayıs haftasında yayınlanan dizilerle ilgili ağır spoiler içerir. Ona göre girin bakın. How I Met Your Mother'ın yeni bölümü yoktu. House geri saymaya devam ediyor. The Big Bang Theory de sezon finali yaptı. Hem de ne final! Bugün heyecanlı bir gün olduğu için uzatmıyorum, kısa keseceğim için kusura bakılmaya. Başlıyorum!


House; ne o bakış NE? Wilson'ın tüm başka biri olma çabaları bölüm boyunca devam etse de, bölüm sonunda bitti. Ve tomografi ile bölüm sona erdi. Chase'in tee 8 sene önceden beri yerinde gözü olan morg doktoru yüzünden de Chase istifa etti. House da onu durdurmadı. Chase'in büyüdüğüne gerçekten inandığı için salıverdi diyelim biz buna. Chase de ayrıldığına göre dizinin dibi cidden göründü arkadaş inanamıyorum yaa :/ Gelecek hafta Olivia Wilde, Thirteen'i izleyeceğiz sanırım. Bölüm de burada biter mi arkadaş?! Nasıl geçecek bu birkaç gün şimdi?


The Big Bang Theory; sonunda evlenebildiler. Aslında Howard döndükten sonra evleneceklerdi ama mükemmel anı bulup Howard uzaya gitmeden bir gün önce evlendiler. Howard'ın evlilik yemininde gözlerim bi parça dolmuş olabilir. Howard karakteri gözleri dolduracak, hem de üstüste iki hafta?! Evet, dünyanın sonu gelmiş olabilir. Bölüm sonunda Howard'ın mekiği ateşlenirken tüm ekibin heyecanlanması ve birbirlerinin ellerini tutması görülmeye değerdi. Özellikle de, Sheldon'ın Amy'nin elini tuttuğu an.. Gerçekten aşık olmuş olabilir mi? :)


Haftaya görüşürüz.


2 yorum:

  1. Sheldon'un Amy'nin elini tutması Amy'nin kalbinin 280 ile atmasına sebep olmuştur,mükemmel bir final oldu,Sheldon'un Amy'nin elini tutması(hijyen takıntısı olmasına rağmen) evlenmesine denk bir durum..

    Özellikle koro halinde oldukları bölüm müthişti Sheldon Klingonca birşeyler söylemek istedi izin vermediler..

    YanıtlaSil
  2. Tuvalet kağıdıyla kalp şekli yapmışlar ya çatıya, kamera yükselince gördük şahaneydi gerçekten :)

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎