Bi düğün, bi tören.. | Kavak Yelleri 151. bölüm

2. sezonun sonunda 84. bölümde bırakmıştık 4'lüyü. Efe ve Aslı'nın nikahına gidiyorlardı. Sonrası malum.. Arabayla uçurumdan denize uçtular.. Şimdi kaldığımız yerden, aynı şekilde, yine arabada o 4'lüyle, yine nikaha gidiyoruz.

Çok dalga geçildi, sürekli tekrara düşüyor dendi, kimin eli kimin neresinde belli değil dendi.. Ama dizi başladığı ilk günden beri izleyenler için her aşkın bi hikâyesi vardı. Hikâyelerin en özeli ise, bana göre, Aslı ve Efe arasındaki hikâyeydi. Dağhan Külegeç'in başarılı performansı ile büyüyen, Efe gibi bi herif gerçekten var mıdır ki düşüncesiyle yücelen bi aşktı bu. Dizi başladığından beri sevdiceğine sadık kalan tek kişiydi çünkü Efe. Bu sezon yeniden diziye döndü, fakat biraz arızayla döndü. Arabeske bağlayan dizinin, ki eleştirilerden bi tek buna katılırım, en arabesk tarafı olmaya aday. Ölüm korkusuyla, Aslı'ya yeniden sahip çıkmaya başlamıştı ki iki bölüm önce de yeniden sevgili oldu ikili. Bu akşamki bölümde de evlenme teklif ediyormuş. Çiftin nikahını izleyecekmişiz. Balayımız da Barcelona'da.. Fragmanın yalancısıyım :)) E bu fragman görülür de bloga yazılmaz mı?! Bakalım akşam hem gülümseyerek hem de üzülerek nasıl dolacak bu gözler.. İşte fragman;

ps: Bölümün plasesi de İbrahim Kendirci'dir. Dizi başladığından beri ilk kez mimiklerini kullanmayı akıl etti, tebrik ettim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎