Azalarak bitsin

Azalarak bitsinler listemize hoşgeldiniz! Aklıma gelenleri sıralayacağım. Şuradan buradan yardım da alabilirim. Bakalım neler çıkacak. Here we go!
ölün, nolur ölün ya!
  • Sabri'yle ilgili yapılan her türlü espri azalarak bitsin. Nolur bak lütfen. Tamam kimse Sabri bu memleketin en iyi futbolcusu demiyor. Ama "Sabri şuuut top taca çıktı, Sabri vuruyor ve uçağı düşürüyor, Sabri de futbolcu mu yæææ" yeter. Allah'ın adını veriyorum YETER! Azalarak bitin. Hatta azalmadan direkt bitin.
  • Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Akasya Durağı azalarak bitsin. Neden direkt değil de azalarak bitsin peki? Arkadaşların yeni bölümlerinden ziyade, tekrar bölümleri yayınlandığı için azalarak bitsin rica ediyorum. Seveni mutlaka vardır ama çok uzamadı mı?
  • Televizyondan girdik devam edelim. Fosil olmuş spor yorumcuları, sabah programı yapan botokslu teyzeler ve tabii ki bunları içinde bulunduran programlar ve hatta kanallar da azalarak bitebilir.
  • Yabancı dizilere verilen aralar azalarak bitsin. Sezon finaller tamam yazın bekliyoruz da sezon ortasında 2-3 haftalık aralar olmuyor mu deli oluyorum. Dizi dediğin her hafta olur. Hadi bilemedin 2 haftada bir olur. Bunlar bi hafta yayınlıyor 3 hafta mola. Özellikle House'da oluyor bu. Özlüyoruz :(
  • Rafael Nadal azalarak bitsin. Sevmiyorum antipatik herifi yaa. Totem diye diye her servisinden önce totosunu kaşımasını izlemek zorunda mıyım ben bu herifin?
  • Transfer meraklısı taraftarlar azalarak bitsin. Transfer yapmazsak tabii yeniliriz, tabii puan kaybederiz diye bik bik edenler yok olsun istiyorum. Biz kadar onlar da görüyorlar eksik tarafları herkes kendi işini yapsa keşke..
Devamı gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎