Haftalık dizi yorumları | 5-11 Şubat

Dikkat! Bu yazı 5-11 Şubat haftasında yayınlanan ve sağ tarafta gördüğünüz diziler hakkında ağır spoiler ve fotoğraflar içerir! Ona göre açın bakın yani. Bu haftaki diziler içinde en sağlamı kesinlikle House'tu. 11. bölüm, bu sezonun en iyi bölümü olmakla kalmadı, tüm House bölümlerinin içinde de en çok hatırlayacaklarımızdan birisi olmayı başardı. Öyleyse ne yapıyoruz? Başlıyoruz!



Shameless; gençler, bu haftaya dair söylenecek ilk şey, fotoğraftan da göreceğiniz üzere Steve'in dönüşüdür. Ed'in ölüşü, Caren'ın Jody'le evlenmesi ve diğer şeyler bunun önüne geçemez. Gerçi Debbie'nin Hank ile olan halleri de şahane ama, kendim de abla olduğumdan, ablalar önce gelir. Şimdi Steve Tony'e verdiği evden çıktığına ve Tony'i sorduğuna göre, eve geri taşınacaktır. Bir süre böyle tatlı bakışmalar bekliyorum zira geldiği gibi sevgili olamazlar araya zaman girdiği için bence. Bu arada Mandy'i oynayan kız değişmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor?


House; House'un bu gel gitli bölümleri yok mu hastasıyım. Bu bölümde Chase bıçaklanmış. Hastane yönetimi de House suçlu mu değil mi diye Foreman'ın eski hocalarından birini soruşturmaya getirmiş. House'du, Taub'du, Adams'dı, Park'tı hepsini gördük bi Chase ortada yoktu. Oradan bi numara döndüğünü anlamıştık zaten de bu kadar şahanesini beklemiyordum açıkçası. Gitgellerle örülü bölümde Chase'in bıçaklanması sonucu açılan soruşturmayı izledik. Bir ara Chase'in felç olma durumu gündeme geldi ama onu kurtaran yine House oldu. Geride kalan 8 sene boyunca House'un yanında en çok olan isim Chase'di. Umursamıyormuş gibi yapıp da gözünden sakınması ve özür dilemesi de bundandı tabii. Aferin, beğendim. Otur 10!


How I Met Your Mother; bir nihayet de buraya gidiyor. Ama kavuşma, bilmem ne olduğundan değil. 20 dakikalık diziyi bir ay aranın ardından yayınladıkları için geliyor bu nihayet. Beklediğimiz araya değdi mi? Eh fena değildi. Vasat bir bölümdü diyebiliriz. Bölümü götüren yine Barney'nin kafasından geçenler oldu sanırım ki bu da bizi tepedeki resme yönlendiriyor tekrar. Dizi biraz daha hareketlense sırf Barney'nin anlatılması batmaz ki 7 senedir batmamış yani şimdi mi batacak?

Gossip Girl; evin yansın Blair, kavurucu New York günlerinde su bulama Blair, sen bu zekayla çok yaşamazsın Blair. Özetle, ölür müsün Blair!


The Big Bang Theory; bu haftaki bölümden çıkaracağımız ana fikir de bu işte. Taraflar Amy ve Sheldon bile olsa, sevgiliyseniz durum budur. Bu arada, Howard'ın Can Bonomo'ya benzediğini bi tek düşünen ben değilimdir dimi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın bakalım 😎