Bugün günlerden ask

Biliyorum, biliyorum, 14 Şubat ekonomileri canlandırmak için uydurulmuş bir şey ve biliyorum aşk bir gün değil her gün yaşanmalı. Ama madem böyle bi gün var. Neden kutlamayalım ki :) Neden ona, onu çok sevdiğimizi bir kez daha söylemek için fırsat haline çevirmeyelim ki bugünü? 


Sevdiceğim, biliyosun Mustafa Ceceli şarkı söylemeye başladığı günden beri o şarkılarıyla bizi bizden alarak hep tercüman oldu yaşadıklarımıza. Şimdi yine olacak bak. Şarkının bi yerinde diyo ki; "sana bir şey olsa ölürüm ben acılardan" ve o kadar içten söylemiş ki insanın içine işliyor. Kayahan yazmış sözlerini de. Kulağına fısıldamak istediğim şarkılar serisine bir şarkı daha eklendi napcaz şimdi :)) Şarkıda da dediği gibi sensiz olmaz ki sensiz :) iyi ki varsın. Bu kadar uzak olmasak iyi de, hayırlısı olsun bakalım. Bugün bizim günümüz, tıpkı kalan 365 gün gibi. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seviyorum seni..

2 yorum:

  1. ben de seni çok çok çok seviyorum aşkım bize hergün sevgililer günü biz aramızda akan yollara zamana takılmadık takılmıcaz inşallah çok daha güzel 14 şubatlar kutlayacaz iyi ki varsın ebedi sevdam seni çok seviyorum..
    SE

    YanıtlaSil

Yazın bakalım 😎